Dejaaa
Član
Taj nebi silazio sa Suzi kao dete sa tresnje,A Kovačeva niste poveli ???Pa on je strasni dekalbovac,sigurno bi mu i Suza prijala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj nebi silazio sa Suzi kao dete sa tresnje,A Kovačeva niste poveli ???Pa on je strasni dekalbovac,sigurno bi mu i Suza prijala
Sta! Da im odrzim predavanjeA Kovačeva niste poveli ???Pa on je strasni dekalbovac,sigurno bi mu i Suza prijala
Aj bezi bre, pomislice ljudi da sam babo j....Taj nebi silazio sa Suzi kao dete sa tresnje,
Po meni dva naj bolja hibrida, za poleganje oni to ne znaju sta znaci kao i ostali hibridi, kvalitet zrna tu ostale semenske kuce dosta kaskaju.Tuborghito
Da li je neko imao 4351 i 4670 kakva su iskustva?
Otpustanje vlage,poleganje,kvalitet zrna.
Hleba i igara...Peet ja nemam idole. Bespotrebno ste nasli prozvani. Hteo sam da kazem kako je sve u ovoj drzavi izgubilo vrednost,pa i ta Suzana Mancic(svi znamo kakve su snimci objavljivani itd)
A ta predavanja i promocije su se svela na to da idemo da jedemo i pijemo. Kod nas kad krenu predavanja 70% njih dolazi da se zaj...va,a ne da nesto nauci.
Jok! Izvukla mi je sedmicu u ono vreme kad je bila bum!Peet samo da ne bude "Suzi mi digla lovu".