A sto one najbolje ne probas? 5276 i 5783?
Prosle godine sam imao 5276, ima jako veliko stablo.A 5783 jos nisam probao.
Najvise mi se zasad svideo 5143.
Za sada imamo samo gore pomenuta tri hibrida u ponudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sto one najbolje ne probas? 5276 i 5783?
5276 nema baš preterano veliko stablo.....bar je kod mene ostao nižiA sto one najbolje ne probas? 5276 i 5783?
ja sam krupan po kilazi samo a ubedili su me bez dinara ulozenog u marketing ,promocije...Nisi me razumio , mislio sam da ciljaju na veće proizvodjače . Kombinate i krupnije ratare , a ne na široke mase . To govori način reklamiranja i pakovanje .
Mozda imas pravo nikad se nezna, ali ja sam narucio 42 dzaka 8.fefruara pa jos nista, da imaju i da im tamo stoji vec bi doneli davnoKome ces verovati vise, mozda im je to neka strategija da puste pricu "kao poverljivo" da nece biti dovoljno semena da bi sto pre rasprodali planirane zalihe i stvorili utisak da je velika potraznja (ne sporim kvalitet ovih hibrida i prinose, samo mi pade na pamet ova misao pa reko da je podelim sa vama zato i sluzi forum)