Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto)

Danas su me zvali da preuzmem seme, stigao dkc 5276. Ja bas zvao da pitam, zbog te navodne nestasice, i rekli su mi da su svi dobavljaci dobili kvote jos u decembru, tako da su znali svi sa koliko semena raspolazu...

Ja danas zovem apoteke od Panceva do Subotice redom,na dosta mesta su mi rekli da misle da ih uopste nece dobiti jer je velika nestasica,tako da ne znam gde vise da trazim.
@Kish ako moze na pm. broj telefona tih apoteka gde ga ima kod vas bio bih zahvalan.

Ja danas zovem apoteke od Panceva do Subotice redom,na dosta mesta su mi rekli da misle da ih uopste nece dobiti jer je velika nestasica,tako da ne znam gde vise da trazim.
@Kish ako moze na pm. broj telefona tih apoteka gde ga ima kod vas bio bih zahvalan.
Agrohemika Bački Petrovac ima trenutno u slobodnoj prodaji fao 600 grupe telefon 021781040

Nema potraznje za Dekalbom pa valjda zato ni ne narucuju u apotekama :osmeh:
Probajte u apoteci u Bacu "Poljops" .

Ja sam pre par dana kupila 5276 u "Agrooffice" iz Bačkog Brestovca po ceni od 13.500 dinara za jednu setvenu jedinicu.

ima timus zrenjanin, dkc 4888 rani, 023/582-550 , samo nemojte opet da me kritikujete da reklamiram bilo koga, samo bih da pomognem

Zadruga u susednom selu je juce dobio sleper semena dkc, a nece nista da prodaju, sve zadrze sebi.

kod nas Srpskoj Republici moze se dobit po narudjbi u vecim apotekama cena je manja od vasih tu ko je narucijo do 1.marta dobijo je popust 12% izadje cijena 120.€ a mala je i potraznja ovde se samo pioniri sije

Nazad
Vrh