Agro Bojanic VilovoObrade gde si naručio, meni je stiglo svo osim 9889, taj se čeka i setva može da počne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agro Bojanic VilovoObrade gde si naručio, meni je stiglo svo osim 9889, taj se čeka i setva može da počne...
Kod meme je bilo sitno 22 kg s.j. Sejao sam bez problems sa plocama 5,5Какво је семе 5068 јел ситно средње или крупно,нисам га још отварао
Kao i sto puta do sada, oni su ne pogrešivi ,nikada nisu krivci ,tako će biti i sa ovim slučajem.Nešto je tebi otpalo sa sejalice .......,naći će 100 razloga ali da kažu da su oni pogrešili ,to ne može.Komadi koji su verovatno otpali sa zida neke spirale ili mešalice u doradnom centru i završili u vrećama DKC kukuruza a potom zaglavljuju prolaz semena kroz sejalicu. Veliki minus za semensku kuću.Razmišljam se direktno centrali da pošaljem slike...Imam još neposejanih vreća koje ću izgleda izselektirati pre setve da ne bi imao više problema.
Isto i kod mene ,naš sam nekoliko komada kad sam sipao u sejalicu .A kad sam skidao ploče jedno parče sam našao zaglavljeno iznad skidača semena gde je montirana kontrola setve, kontrola nije prijavila ,kukuruz je normalno sejala a sad kako videćemo kad nikne.Komadi koji su verovatno otpali sa zida neke spirale ili mešalice u doradnom centru i završili u vrećama DKC kukuruza a potom zaglavljuju prolaz semena kroz sejalicu. Veliki minus za semensku kuću.Razmišljam se direktno centrali da pošaljem slike...Imam još neposejanih vreća koje ću izgleda izselektirati pre setve da ne bi imao više problema.
Spajki a preko zaštite potrošača? Pretpostavljam da ove emisije sa poljo sadržajem ne žele da se zameraju tako velikoj semenskoj kući. A očigledno su bagra, nadamo se nekoj alternativi, ovi u Srbiji su najbezobrazniji. U stvari jel iz doradnog centra u Srbiji seme?Komadi koji su verovatno otpali sa zida neke spirale ili mešalice u doradnom centru i završili u vrećama DKC kukuruza a potom zaglavljuju prolaz semena kroz sejalicu. Veliki minus za semensku kuću.Razmišljam se direktno centrali da pošaljem slike...Imam još neposejanih vreća koje ću izgleda izselektirati pre setve da ne bi imao više problema.