Miloš D.T
Član
Mogao sam kupiti za svu povrsinu da sam hteo ali NECU da platim 190 evra kesu i kraj.Ne bi da garantujem ali mislim da bi i sad mogao nabaviti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja pljačka, kod nas je 5031 bio 22270 dinara prošle nedelje...U Ponedeljak stize DKC 5031 i 4943
26000 Din 80000 zrna
Cena rekordna a i kukuruz je 22.5 din
To vuce jedno drugo
Je l to moze da se prebaci u Srbiju?Neki dan vidjeh tu u selu taj 5031, vreca 50 000 zrna 206 maraka, 12 360 dinara.
Pa pise da su cene sa pdv-om. Svako moze da nazove telefonom i ode do Krcedina-Beske i kupi sta mu treba. Za male kolicine moze autom, za vece neki kombi....Olalija mislim da vecina kupaca može da sanja ove cene. Ovo mi deluje kao da su cene bez pdv-a, veoma su korektni ovi prodavci. Nisu previše alavi.
Ma vidim ja da su cene sa pdv-om. Al je kod nas cena ovih hibrida bar 1500 dinara više po vreći.Pa pise da su cene sa pdv-om. Svako moze da nazove telefonom i ode do Krcedina-Beske i kupi sta mu treba. Za male kolicine moze autom, za vece neki kombi....
Ako kupujes barem 10 -ak vreca ispalti se otici do Krcedina iz bilo kog dela Srbije. Za vece kolicine da ne pricam....Ma vidim ja da su cene sa pdv-om. Al je kod nas cena ovih hibrida bar 1500 dinara više po vreći.
Zbog toga i kaže da su mene odrali sa cenom koju sam ja platio.
inace ovo su cene sa uracunatom zaradom za prodavca,sve ostalo je lopovluk,iskoriscavanje,dampingja mislim da je to rasprodato,il se upisuje,pa ti umanje,promene sorte...tako je ove godine
Rajić u Bavaništu je imao cene kao sa cenovnika beška agrar, Dkc 4943 je koštao 22,300 din, imao je još DKC hibrida ali nije imao 4717...Ma vidim ja da su cene sa pdv-om. Al je kod nas cena ovih hibrida bar 1500 dinara više po vreći.
Zbog toga i kaže da su mene odrali sa cenom koju sam ja platio.