Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam da ce biti skuplji za 3 e po vreci u odnosu na 2020. godinu.Jel ima negde cenovnik semena DKC za 2021 godinu. Seme se poručuje od oktobra a izgleda da cenovnika još uvek nema. Još uvek se dvoume dali da malo smanje onu visoku cenu od prošle sezone
Njihova politika glasi, cene iste kao i prošle godine ali nemamo te uvete (hibride, tretmane i sl.,), odnosno kod nas cenovnik je isti ali nema netretiranog semena u prodaji, mozeš samo kupiti tretirano Acceleronom Standard ili Elite, i što je još bolje, doplata za te tretmane je veća negoli prošle godine, tako da kada se pogleda cena semena po vrećici 50tz će biti veća za 7-8 eur-a ove godine,Cuo sam da ce biti skuplji za 3 e po vreci u odnosu na 2020. godinu.
Ja bih imao samo jedan komentar za ovu semensku kucu.
Hvala vam ali bezobrazni ste.
Sto se tice vlage dok nije okisalo u Oktibru skoro sve semenske kuce su bile priblizne sa vlagom. Naravno ako su iz iste grupe zrenja i isti dani setve. Ja sam vecinu probao sto su na trzistu i male su razlike u vkagi ako se poseje na vreme.
A sti se tice prinosa tu su u vrhu sa jis par kuca i sa pojedinim hibridima. Ali sti se tice bezobrazlika tipa nece biti semena do proleci i neznamo jos cenu tu su na prvom mestu.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Vracas se na basmati