Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto)

Uh to bi bila pun gas varijanta,samo da li i izvodjiva:sta:

Problemi su sto instrumenti obezbedjenja kostaju i sto po pravilu svako se boji da radi sa nekim na odlozeno sa kime nije radio par poslova pa stekao utisak kakav je platisa. Videcu sta oni predlazu i da li uopste su spremni na to.

Seme kad stigne stigne, ocigledno je smanjeno interesovanje za kukuruz, a pojacano za suncokret.

@Sinisa
Imas temu u mom potpisu :ppozdrav:

Jeste sinisa,ove godine smo dodali i seme suncokreta.
Suncokret Baabo ne voli a i ja mogu bez njega....
A ovo odloženo i mene zanima. Ako može tako možda bi' se i ja priključio.

- - - - - - - - - -

Drug,mislim da sam se sad već istreznio,ali ja tu niš' ne vidim. Gledam preko chroma ako ima veze...

- - - - - - - - - -

Našao! Mada i dalje nemaš ništa u potpisu tj ja ne vidim.

Kaze mi drugar da je trebovao za Pionir seme vec mesec dana kolicina preko 1000vreca, nema jos nikakav odgovor! Za dekald da se ne nadamo pre Marta, a o cenama da se ne zamaramo jer je pitanje kakvo seme je odredjeno za Srbiju, tj. koliko ce biti predeklarisanog a koliko Novog!
Ej, na kraju cemo videti kakvu su nam klecku spremili?? Jedno je sigurno, necu obilaziti dobavljace i zamarati se bar jos mesec dana, taman dok ne prodju spekulacije!

Mene su zvali iz zadruge pre mesec dan da pitaju koje ctt Dkc hibride da sejem,tako su i prosle godine radili,iskesiraju ranije zbog rabata,a seme stigne u martu.

Kupljen 8 dzaka 4795 proslogodisnje seme u utorak stavili smo 50 semena na klijanje sinoc gledao sve 50 isklijao za dva dana

Ista kuca isti proizvodi nije mi jasno svi hvale kukuruz i u njega se kunu a kao soja im nevalja, to samo kod nas prolazi taprica ;malo trudna nema a ono trudna ili nije

Evo cenovnika za DKC iz zadruge sa kojom sarađujem:

2dsfeqe.jpg

Nazad
Vrh