Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre par dana sam sedeo sa direktorom jedne semenske kuce cije je seme poskupelo, kaze nije to do nas nego su poostrili kriterijume(oko klijavosti i energije) te su morali da poruce malo kvalitetnije seme.Velika većina tvrdi da je bolje strano seme i hibridi te otuda i cene takve, ovamo se kunete u kvalitet a skupo vam e pa neš kolega, ali no.
Sve zavisi od terena i uslova.Da nisam imao ove godine taj 5031 ne bih imao kukuruza skoro nista.Ovako bar imam nesto.Ja cu 5007 i super sto je u 3 grupi stavljen. Da napomenem da se kod mene on pokazao jako dobro, sto ne znaci i za vas teren. Kod mene 5276 je krs nad krsevima. 4590 je losiji od 4795, a 4717 nit smrdi nit mirise. 5031 skupo skupo a nista posebno. Dekalbu fali prava zamena za 4795 a to je rodan hibrid sa DOBRIM otpustanjem vlage. 5007 bolje otpusta vlagu od 5031 koji je novijeg datuma i samo 10 fao grupe kasniji.