nikola indjija
Član
Vise od 10 godina ne palim nista sve zaoravam.Verujem da mi je zato humus veci nego drugima kod mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam tako slicno radio,sve dok bolest nije harala nasim parcelama u pomoc pozvana PSS i kazu da ce se na nazim parcelama morati paliti slama,ove godine sam to primenio.Vise od 10 godina ne palim nista sve zaoravam.Verujem da mi je zato humus veci nego drugima kod mene
Ako je kvalitetna nju moze i magla da otopi.Za dva dana sam počleo da orem, ali zbog nekih drugih stvari to se oranje oteglo do nedelju dana.
Ma jasno je meni da se otopila, ali mi nije poznato koliko je te otopljene isparilo zbog visoke temperature, tj šta kaže nauka o tome ako su rađeni kakvi eksperimenti. Čisto informativno... Žito se prihranjuje kad su niske temperature, bude i padavina pa ima šta da povuče tu ureu u zemljište. A sad je bilo sve kontra, suvo, vetrovito i toplo. Najidealnije bi bilo baciti ureu na jednu parcelu pa je uzorati, onda na sledeću itd. Al' ko još tako radi...
Да ли стварно тешко орање у незапаљеној кукурузовини или је људима лакше да запале и ору после игореле кукурузовине? Да ли стварно не може да се добро заоре кукурузовина ?
Да ли стварно тешко орање у незапаљеној кукурузовини или је људима лакше да запале и ору после игореле кукурузовине? Да ли стварно не може да се добро заоре кукурузовина ?