Ako nije sada savetnik bio je sto mu dodje isto. Ja sam pisao i kada su donete neke uredbe na sugestiju nekog sa foruma mislim da su bili telehenderi i navigacije da je razbacivanje novca i pomoc pojedincima on se tada bio naljutio i iskljucio se sa foruma. Sto se tice drugog pominjanog to je zcurcic o cijim nastupima ne znam nista. Radivoj je mozda dobar covek al se priklonio losoj grupi da ne kazem nesto gore pa je samim tim izgubio kredilibitet. Meni je najvece razocarenje i gadjenje izazvao Marjan Risticeviic. Covek kji se deklarisao kao vodja seljaka. Ni Baja Ivkovic nije tu mnogo bolji, ali se bar povukao i cuti kao i Kis. Mada mislim da je tu bilo svakojakih pritisaka iz vrha tipa no,no il si ga najebo. Ko je na to pristo malo je i nagradjen.Po meni tesko bi se ko od seljaka narocito od ovih kako neko voli da kaze gazdetina, prihvatio da bude na neki nacin vodja jer znaju oni da nemaju siru podrsku, a i tesko bi odoleli sitnim ponudama. Opet pitnje je koliko bi neko drugi imao autoriteta i vremena za tako nesto. Zato me i cudi da neko od postojecih politickih organiazacija ili partija ne okupi oko sebe ljude od struke i proizvodnje, napravi dobar program za malog i srednjeg seljaka, za selo uopste sa jasnim i normalnim budzetom pa da vidimo kakvu ce podrsku dobiti. Ako bi takva stranka osvojila 10% glasova odmah joj dati ministarstvo poljoprivrede, a ostali neka palamude politiku.