Da li podržavate izlazak na izbore jedinstvene liste poljoprivrednika

Da li podržavate izlazak na izbore jedinstvene liste poljoprivrednika


  • Ukupno glasača
    51
  • Anketa je zatvorena .

savopunck

Član
Učlanjen(a)
27 Okt 2012
Poruka
4.315
Lokacija
b.topola u srbiji
Ako nije sada savetnik bio je sto mu dodje isto. Ja sam pisao i kada su donete neke uredbe na sugestiju nekog sa foruma mislim da su bili telehenderi i navigacije da je razbacivanje novca i pomoc pojedincima on se tada bio naljutio i iskljucio se sa foruma. Sto se tice drugog pominjanog to je zcurcic o cijim nastupima ne znam nista. Radivoj je mozda dobar covek al se priklonio losoj grupi da ne kazem nesto gore pa je samim tim izgubio kredilibitet. Meni je najvece razocarenje i gadjenje izazvao Marjan Risticeviic. Covek kji se deklarisao kao vodja seljaka. Ni Baja Ivkovic nije tu mnogo bolji, ali se bar povukao i cuti kao i Kis. Mada mislim da je tu bilo svakojakih pritisaka iz vrha tipa no,no il si ga najebo. Ko je na to pristo malo je i nagradjen.Po meni tesko bi se ko od seljaka narocito od ovih kako neko voli da kaze gazdetina, prihvatio da bude na neki nacin vodja jer znaju oni da nemaju siru podrsku, a i tesko bi odoleli sitnim ponudama. Opet pitnje je koliko bi neko drugi imao autoriteta i vremena za tako nesto. Zato me i cudi da neko od postojecih politickih organiazacija ili partija ne okupi oko sebe ljude od struke i proizvodnje, napravi dobar program za malog i srednjeg seljaka, za selo uopste sa jasnim i normalnim budzetom pa da vidimo kakvu ce podrsku dobiti. Ako bi takva stranka osvojila 10% glasova odmah joj dati ministarstvo poljoprivrede, a ostali neka palamude politiku.
On se povukao posle onog vozanja po njivala sa 40 -tak traktorčina e tat je nekako došao klas kombajn ,pa posle i jd traktor ,i 100 ha kupljene zemlje u đurđinu,a kiš posle onog nastuipa na 1 rts gde ga marjan napušio on ćutao ko ona stvar.
 

MIRBAN

Član
Učlanjen(a)
22 Avg 2016
Poruka
1.735
Lokacija
Obrenovac
Ne kažu džabe: "ne daj Bože da se srbi slože". Ako se ovako nešto i organizuje ili oformi (stranka ili udruženje) onda nema šta da se izmišlja topla voda ili rupa na saksiji, već sve to lepo ima i funkcioniše dugi niz godina u svetu (Evropi) i samo treba se malo informisati i prepisati od njih. Ako su oni zadovoljni sa takvom strankom onda ćemo i mi biti.
 

emigrant

Član
Učlanjen(a)
12 Jun 2013
Poruka
1.539
Lokacija
Sremska Mitrovica
Za poljoprivrednike bi bilo najbolje da izađu sa jedinstvenom listom,ali da kandidati unapred potpišu blanko ostavke i da budu smenjivi.
 

MIRBAN

Član
Učlanjen(a)
22 Avg 2016
Poruka
1.735
Lokacija
Obrenovac
Ajde da probamo da se udružimo u neku organizaciju (novu - ili kako god se to zove) pa da svi mi - odnosno to udruženje nudimo svoju robu ovim velikim otkupljivačima. Bolje da budemo kao jedno nego ovako rasparčani pa da rade s nama šta hoće i zezaju nas sa cenom. A i kao takvo udruženje možemo i na veliko da uzimamo i sav repromaterijal koji nam treba pa da dobijamo povoljnije cene. što da budemo članovi nekakvih zadruga pa onda oni uzimaju kajmak. Ako se tako ujedinimo i izborimo sa svim nedaćama koje postoje onda možemo kao takvi da se organizujemo i napravimo stranku pa da izađemo na neke izbore i da imamo ako treba i profesionalne političare koji će na osnovu naše odluke da za nešto glasaju ili ne u skupštini i naravno predlažu. A koliko nas ima u ovoj srbiji možemo da budemo veoma jaki.
 

CetojevicM

Član
Učlanjen(a)
7 Sep 2012
Poruka
1.035
Lokacija
Laktasi, Ćetojevići
Na temi Chat imas strucnjake iz svih oblasti i sa svih teritorija, oni ako nas ne ujedine nece niko, jedini problem je da se na pocetku ne poubijaju izmedju sebe
Naravno komunjare STOP

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
 

DraleTD

Član
Učlanjen(a)
10 Sep 2017
Poruka
1.652
Lokacija
Vinogradi,Vrbas
Којом се крстиш левом или десном?
Ја мислим да је ово демократска држава, и да свако може да има своје мишљење и да га јавно искаже.
 
Vrh