Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas tako kloki ali sto kazu od budale malo li je.....ali nisi jedini posto i ja jos uvek nemam to ili taj fejs........kloki je napisao(la):šta reći i facebook i airmax su američka gowna i tekovina trulog zapada
naravno ovaj zločin maloumnog momka nema opravdanje ali neverovatna je želja mladih za brendiranim stvarima koje dolaze sa zapada i predstavljaju simbol modernog i savremenog
zato što je neko tamo rekao da je to sad u modi. kako da ne
sve prolazne i bezvredne
verujem da sam ja jedan od retkih koji nikada nije imao nalog na fadcebook-u
niti posećujem taj sajt
Da li te na to asocira onaj vic o bosancima koji su se susretali medjusobno pa kad je udario u kola, rekao je: U, ovaj treci nije upalio svetlo.http://www.smedia.rs/vesti/vest/691...oginuo-motociklista-u-sudaru-s-traktorom.html predpostavlja se da je nesrecno poginuli motorista mislio da se radi o motoru iz suprotnog pravca... R.I.P
Da li te na to asocira onaj vic o bosancima koji su se susretali medjusobno pa kad je udario u kola, rekao je: U, ovaj treci nije upalio svetlo.
Pa iako je mislio da je motor, sta je hteo tako blizu motoru
Ljudi moji! Pa ti motori su NAPAST na putu. Meni je zacudo kako se ne gine i vise... Za njih nema ni ogranicenja brzine ni putne signalizacije... Kad vidim motor na putu strah me uhvati.