Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To bez tega?Oko 6 tona.
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Malo moram da se nagnem na jednu pa na drugu stranu da bih pokrio ceo ugao.Mixer mene zanima jedna stvar, kada si na raskrsnici da li ti vidis sa desne strane da se ukljucis u saobracaj od tih silnih monitora?
Nije mnogo. Tolerancija je do 5%. Nije idealno, al nikako ne bi valjalo ja de obratno.Mnogo je 4%
E to već ne znamZar nema Celtis ECU, tj računalo motora? Tu bi mogao biti problem.
Slikaj boš pumpu pa okači ovde i sve ćemo rasčivijati. U Cav-Delphi pumpi moraš da skineš ulaz i veliki reducir 24 ključ da bi došao do filtera i tu ima opruga i klipić tako da ako do sada nisi radio moraš biti izuzetno pažljiv.Varira tako što radi na leru i digne na 900 obrtaja pa spusti na 800 i tako neprestano.Kad dam gas i recimo držim na nekom odredjenom obrtaju(u mestu)isto tako povećava i smanjuje za nekih 100 obrtaja.Juče dva puta se disilo da upalim i nakom 10 sekundi ugasi se,i da ponovo palim jedva sastavi,i posle pali normalno.Isto se dešava sa i bez klime.Skidao juče filter,čist je,inače menjao sam pre nekih 50 sati.imam pred filter pre AC pumpe,i primetio da vraća polako gorivo u rezervoar iz tog filtera kad je ugašen motor,skoro da se isprazni taj filter,ali nakon toga upali bez problema,nisam obraćao pažnju dali se to dešavalo ranije.
*Bubu*Jel taj filter na samom ulazu?Ako skinem dovodno crevo sa pumpe,jel mogu doći do tog filtera?
Pratim temu. Novi ili stari Arion? Pretpostavljam da je za tu cenu stari model Pume. Oprema jednog i drugog traktora?Jel ok da ovde uporedimo malo case pumu 155 vs claas arion 630cebis.
Case je oko 106.000
Arion oko 112.000