Claas

Mixer mene zanima jedna stvar, kada si na raskrsnici da li ti vidis sa desne strane da se ukljucis u saobracaj od tih silnih monitora? :)

Gledao na internetu. Nisam merio...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Claas celtis dzoni motor,varira ler gas,a oće i na većem obrtajima da varira.Jednom se sam ugasio dok jeradio na leru,posle malo teže palio,to se više ne dešava ali varira.Jel imao neko sličan problem?

Varira tako što radi na leru i digne na 900 obrtaja pa spusti na 800 i tako neprestano.Kad dam gas i recimo držim na nekom odredjenom obrtaju(u mestu)isto tako povećava i smanjuje za nekih 100 obrtaja.Juče dva puta se disilo da upalim i nakom 10 sekundi ugasi se,i da ponovo palim jedva sastavi,i posle pali normalno.Isto se dešava sa i bez klime.Skidao juče filter,čist je,inače menjao sam pre nekih 50 sati.imam pred filter pre AC pumpe,i primetio da vraća polako gorivo u rezervoar iz tog filtera kad je ugašen motor,skoro da se isprazni taj filter,ali nakon toga upali bez problema,nisam obraćao pažnju dali se to dešavalo ranije.
*Bubu*Jel taj filter na samom ulazu?Ako skinem dovodno crevo sa pumpe,jel mogu doći do tog filtera?

Varira tako što radi na leru i digne na 900 obrtaja pa spusti na 800 i tako neprestano.Kad dam gas i recimo držim na nekom odredjenom obrtaju(u mestu)isto tako povećava i smanjuje za nekih 100 obrtaja.Juče dva puta se disilo da upalim i nakom 10 sekundi ugasi se,i da ponovo palim jedva sastavi,i posle pali normalno.Isto se dešava sa i bez klime.Skidao juče filter,čist je,inače menjao sam pre nekih 50 sati.imam pred filter pre AC pumpe,i primetio da vraća polako gorivo u rezervoar iz tog filtera kad je ugašen motor,skoro da se isprazni taj filter,ali nakon toga upali bez problema,nisam obraćao pažnju dali se to dešavalo ranije.
*Bubu*Jel taj filter na samom ulazu?Ako skinem dovodno crevo sa pumpe,jel mogu doći do tog filtera?
Slikaj boš pumpu pa okači ovde i sve ćemo rasčivijati. U Cav-Delphi pumpi moraš da skineš ulaz i veliki reducir 24 ključ da bi došao do filtera i tu ima opruga i klipić tako da ako do sada nisi radio moraš biti izuzetno pažljiv.

Nije Delphi već što kažu majstori Štanadajn. Nisam nikad tu otvarao ali verujem da i ona ima mikro sito. Po izgledu žica, deluje samo da je gašenje na struju i da pumpa nema Ecu koji upravlja njome.

Novi arion, cebis oprema,
Oba traktora su ogibljena sa pripremom za navigaciju.
Oba fullpowershift
Na pumi u tu cenu nije isao displey, zaboravio sam to da pitam

Nazad
Vrh