Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ide ka ekologiji.Jel to znači da bregaste sa starijih modela daju bolji efekat od novijih, iste marke? Prosto da čovek ne poveruje ali kad vi kažete. Umesto da tehnika ide ka boljem,ekonomičnijem,jeftijijem,jačem, ono..
Cici kolika je potrosnja po kj kad je vuce NH?Danas sam merio potrosnju Ariona u tanjiranju. Napunio sam rezervoar do cepa i uradio parcelu od 10 kj, obe uvratine sam radio 4x sirinu tanjirace i u povratku kuci na jednoj parceli napravio jedan krug na medji. Sipano je 42,5 lit goriva a voznja u tanjiranju je bila na 1900 obrtaja brzina 11.2 - 11.3. Prezadovoljan sam sa potrosnjom od 4l/kj.
Није је проблем вући у транспроту, напротив трактор то ни не осети, јесте мала борба за окренуто, поготово ако је реч о Х тањирачи, јер онда нема у круг без дизања на увратини, али далеко од тога да она боље спрема, бар не ова моја која је грубијанка....фино нема шансе да спреми, можеш терати пар пута и даље је то далеко од идеалног као спремају ове кратке, које нису ни мало лагане нити мале...то су све преко 1600к+г тежине што је у рангу са нашим из мале првреде....наравно да нису тешке као ове вучене, али нису ни лагане...Jeste da je u transportu malo teža za vući i boriti se sa njom ali mislim da ipak bolji uradi zemlju od tih manjih nošenih tanjirača.
Otprilike ista stim da sa NH-om vucemo na 1600 obrtaja. Njemu je premala ta tanjiraca.Cici kolika je potrosnja po kj kad je vuce NH?