Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hahhaha stvarno je lepse kad se vidi i dim, zna se da radi Svaki Axos zadimi kada se pod takvim teretom krece reverzerom. Kada se krece redovno sa kvacilom onda ne baci dim.
Tockovi su drugarovi i stojali su mu ove godine jer nije radio sa 820 sa duplim tockovima pa su se meni uklopili idealno. Iako su na Claasu siroke gume, stavio sam duple da bih mogao lepo da spremim iz prvog prohoda plice nego sto sam do sada radio jer sejalica sa diskovima ne voli duboko spremljenu zemlju. Inace, na ovoj zemlji sa slike su mi mnogo pomogli dupli tockovi jer nisam nigde potonuo u tom ritu dok je drugarov 539 zapao dok je prskao odmah posle mene. Na 540 ECO stoji kardan, oko 1400 obrtaja motora. Ne sejem na punih 540 obrtaja kardana jer gledam sat za podpritisak i pridrzavam se fabricki zadatih parametara za setvu.
Cici, moze ponekad. Ali nekad se desi da je pretezak, pa se zaglibi.
Juce je kod nas vlasnik Class traktora pokusao da pusti vodu iz njive traktorom. Nazalost kako je usao u njivu tako je traktor ostao.