frenky
Član
Odlican traktor, nek te dugo sluzi. Sta ce ti navigacija u njemu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Igore od svega sto si napisao u svim postovima koliko je masina dobra najlepsi dio je onaj kad si napisao da vas 6 radi zajedno,pretpostavljam slozno svi...to je najbitniji faktor i recept da se to otplati za cas posla...najbitnija je sloga,a kasnije sve sve resava,i susa,i problemi i sve..svaka castHvala,krvav je to put u tu familiju ali ajde inace nisam iznimka nisu mi stavili prednje zakretne blatobrane-mada ne zapinju,niti natocili pun rezervar goriva iako je bilo dogovoreno,ali doneli su mi traktor kuci,i nisu bile porucene miselin gume a nisu ih ni skinuli tako da taj deo im oprastam na konto ovoga,ostalo je skoro sve u redu sem cekanja,ali posle svih prica sa foruma znao sam sta me ceka,i veliki propust nije stavljen kardan napred,da sam isao po traktor pitanje jel bi ga preuzeo dok to ne srede,ali kad su doneli sad sta cu,obecano mi je da ce se u najkracem mogucem roku dograditi,kao i napred par izvoda hidraulika(iskreno se nadam da nece doneti dva creva i spojiti nazad i to je to jer je cena preko 700e+pdv za taj par izvoda),pa sad videcemo,i sutra stize navodno dva odela jer nas ima puno u kuci mama tata i nas cetvoro, navodno daju samo jedno,i hidrulicni topling je pogodjen da ce se doneti,bilo kakav u smislu nece biti claas,pa sad videcemo.