Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
LACKOIGI je napisao(la):Almex je tako zurio da ti preda traktor Nema one nalepnice na ''haubi'' gde pise ALMEX !!!
nema nalepnicu Almex ali je zato odmah legla CvetkovZRENJANINAC je napisao(la):LACKOIGI je napisao(la):Almex je tako zurio da ti preda traktor Nema one nalepnice na ''haubi'' gde pise ALMEX !!!
Ej ima toliko traktora na placu i koji još stižu da je to bruka a valjda im je nestalo nalepnica
Bubu je napisao(la):Axos sa CL opremom je slabije opremljen od CX-a pa je zato i jeftiniji.
@mladen87
Bice slika kad ga operem, sada je ukaljan jer sam danas isao sa njime da preoravam neke lenije koje cu kasnije gruberom srediti do kraja.
cicimoric je napisao(la):.....ma ima sve sto mozes da iskoristis i sto je potrebno
Bas tako!
Kada sam bio u Pancevu po traktor video sam jednog Ariona 420 sa najsirim gumama koje je moguce namontirati, sa svim farovima i 2 rotacije. Nisam zavirivao unutra jer sam se petljao oko papira za moj traktor a taj su vlasnici oterali pre nego sto sam ja zavrsio sta sam imao.
Axos je strava ali ovaj je sto kazu ovi danasnji klinci 'brutalan'..