gregorije83
Član
ja tako mislim ali napustam ovu temu, izbice svadja 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

poorati dnevno vise nego ti sa
i jos biti ubedjen 100% u to,al ovde se vidi da je ustvari nekom cilj da podje... a ne da razmenjuje informacije,ja znam da je laverda najbolji kombaj na svetu al ja nisam imao love za njega pa sam uzeo losiju marku,svako spram svojih mogucnosti,pocinjem da se plasim da u zetvi 2009 dobro pazis na retrovizore da te slucajno nestigne neki 1620 dobices laverdu u rinfuzi plasticnoj

nebi bilo zanimljivo.....ja sam svestan toga da je klas odlican kombajn ali ja nisam ljubitelj klasa, razmisljao sam se da li da uzmem megu letos od almeksa ali sam odustao, radio sam za njih i upucen sam i u cene i u razne ostale stvari i bas sam se zato i predomislio.....Čugi je napisao(la):Uživam čitajući vas dvojicu na ovoj temi![]()
![]()

,imam bord informator na kojem mi pokaziva 23-22.5 varira pa sam ja stavio 22.5,jer u vrsenju koristim njegov sat za obrtaj doba a bord namestim brzinu kretanja i tako pratim brzinu kojom radim i obrtaj tako da nemoram stalno na dugmetu prebacivati sat