dragan.kovacev
Član
Nasao sam slucajno gde ide ovaj sarafGde moze biti mesto ovom srafu, a nasli smo ga u ovrsenom zrnu kad smo selektirali.
Moj majstor nezna i kaze samo teraj, a meni se bas i ne tera![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nasao sam slucajno gde ide ovaj sarafGde moze biti mesto ovom srafu, a nasli smo ga u ovrsenom zrnu kad smo selektirali.
Moj majstor nezna i kaze samo teraj, a meni se bas i ne tera![]()
Meni se to redovno desavalo u soji i repici. Treba menjati nozeve secke. Cim su krajevi zaobljeni to se desava.Jel se desilo nekome na lexionu da se u repici zagusi pozadi na slamotrese, tacno se namesti masa preko secke i tako se nagomilava masa. Ne blokira secka. Uglavnom kad su zeleniji stapovi
Makaze za otvaranje poklopca rezervoara zrna
Ne pomaze to nista. Samo zamena nozeva.Probajte kontra noževe da spustite. Lošije ce da sitni, ali manje ce gušiti.
Brate i sta radis kad napuni slamotreseJel se desilo nekome na lexionu da se u repici zagusi pozadi na slamotrese, tacno se namesti masa preko secke i tako se nagomilava masa. Ne blokira secka. Uglavnom kad su zeleniji stapovi
Ja isto trebam ih okrenuti.Ne pomaze to nista. Samo zamena nozeva.
Ne napuni ih toliko, uglavnom se brzo aktivira senzor da je puno na slamotresima.Brate i sta radis kad napuni slamotresejer senzori ne reaguju jer se sve okrece?
Pukne mi remen od secke zadnji u nizu, senzor javi dok sam isčitao na Cebisuprosao sam čitavih 7-8metara do stajanja, bracale to se napunilo od poklopca za ulazak na slamotresima do kraja repa pa nema vise od 1,5m da je to strasno, pola sata sam vadio. Vadili bi ceo dan da nije senzora
![]()