Umesto utisnutog kataloškog broja stavljena daje tako nazovem nakepnica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Umesto utisnutog kataloškog broja stavljena daje tako nazovem nakepnica
Lajos KaraconjiAgro LND2
Backo petrovo selo
0691617752
Covek ima za clas skoro sve.
Mislim da malo ljudi znaju za njega
U PancevuGde je kupljen?
Ja do sad nisam naisao na takav primer, a uzimam iskljucivo u Almexu. Svo remenje koje sam kupio je bilo propisno obelezeno.
Korpa se menja, iz tri segmenta je. Ja imam dve, žitnu i kukuruznu, da tako kažem. Za suncokret može bilo koja, ja radim sa žitnom jer mi se pokazalo da je čistije.Delovi iz originala ili zamenski? Ta korpa na APS-u se menja za razlicite kulture ili ide uvek ista?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Nisam koristio nikakav uredjaj, ako na to mislis.Kako si dijagnostikovao koje ležajeve treba menjati?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Remenje uvek original , a lezajevi ako moze Koyo, Timken, NTN. Plocice APSa su zamenske. Silen blokovi takodje zamenski. Original delovi nisu sita kvalitetniji od ovih zamenskih koje ja koristim.Delovi iz originala ili zamenski? Ta korpa na APS-u se menja za razlicite kulture ili ide uvek ista?
Tako je. To je univerzalna korpa i na nju se sve radi, osim pirinca. Postoji i opcija samo zitne korpe, ali to je jako jako retko. Ja poznajem samo jedan takav kombajn do sad, a i kod njega je promenjeno na univerzalno.A znaci onda ona korpa gde su sine bubnja se ne menja nikako?
Prava sitnicaNa vetru su samopodesivi kuglicni jednotedni sa konusmom kosuljicom. Kod doba je samopodesivi buricasti. Taj lezaj kosta oko 220 evra.