Claas

Kamarad .ebeš taj, on se lako i brzo menja.
Onaj četvorožilni sa motora na prenosnu osovinu je baš seksi 🤣.Skidao sam ga, da popizdiš šta sve treba da se raskači, otkači, skine i odvrne.

Ja ne bih sad da lupim koje je kaiš bio marke tj proizvodjaca jer bilo ne pre 5,6 godina al vrlo se dobro sećam da smo komatarisali kako lepo izgleda i da deluje jako kvalitetno na oko i da nismo budale da nas tj njih almeks sisa bez potrebe.
I po terenu sto sam čuo je da nema sreće sa zamenskim remenjem jer su po priči koju mi je ispričalo par majstora koji rade klas masine kaiševi drugaciji od standardnih tj konusi im se razlikuju i zamenski pod istom oznakom nije isti.
E sad ako su oni lagali mene lažem i ja vas.

Prodavci remena pricaju pricu da klas uzima od gatesa remene pod svojim imenom, i da su to identicne stvari, sa razlicitom cenom.

Mi smo prošle godine imali jednu situaciju sa Tagexom, stavljen je na varijator bubnja, ili je imao grešku ili čak možda i nije bio odgovarajući ugao, jedna strana je izgorila i počela se raspadati.
Ali da stvarno pohvalim fabriku, uvažena je reklamacija i poslan drugi remen, što je za svaku pohvalu.
Nakon upoređivanja novoga koji je došao sa Continentalovim remenom činilo mi se da je različit ugao pa sam doplatio još 100e za Continentalov koji služi za svaku pohvalu.
Radi se o NH kombajnu, tako da možda ugao nije bio odgovarajući, prem da NH da tako kažemo ima neke standardne mjere i nema problema sa remenjem.
Sa Gatesom smo imali baš pozitivna iskustva, izuzetno kvalitetno remenje kao i Optibel.

Nazad
Vrh