nedeljkosavic012
Član
Da li imaš blindeBubanj mi je u kukuruzu usporen do kraja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li imaš blindeBubanj mi je u kukuruzu usporen do kraja
Da, samo je na lexionu veći bubanj i veće su remenicePreko remena?
DaDa li imaš blinde
Ako je pitanje šta blokirati iz donjeg sita? To je onaj deo koji je odma iza i koji ide direktno na spiralu koja vodi na elevator koji ide na povratnu masuKako? Mozes li malo poblize da objasnis ?
Ja nisam imao na 86Pa ne treba nista da se pravi,imaju na kombajnu fabricki limovi koji se prebacuju. Tako je na Megi a i na dominatoru
Ne blokiraju se donja sita, ona mogu da se otvore skroz ili da se skinu, blokira se deo iz donjih Sita koji ide u povrat iz razloga što su gornja Sita duža i iako su donja otvorena skroz, deo mase koji propadne kroz zadnji deo gornjih Sita ide u povrat i pravi lom, to je izraženo više na kombajnima koji nemaju smanjenje brzine bubnjaNe znam cemu komplikacija. Bilo kakvo blokiranje donjih sita, ma kog dela, nece dovesti do boljeg rada u bilo kojoj kulturi. Donja sita se steluju tako sto se prati povratna masa i rastur. Kod kukuruza donja sita se mogu slobodno skroz otvoriti jer nemaju svrhu, osim ako vam kombajn drobi klipove
U ostalim kulturama se prati povratna masa i rastur. Kad se ta dva isklade onda kombajn radi kako treba. Sto vise zatvarate donja sita to vam vise ide u povratnu masu.
Teško, jer ti i jedan i drugi elevator i spirale sve zajedno pokreće jedan kaišPa onda bi se teoretski mogli iskljuciti puzevi i elevator povratne mase da ne vrte bezveze?
Skines poklopac povratne mase i vidis da li sta ide.Moguce . Meni se cini ipak da mi povratna masa pravi lom iako su donja sita otvorena. To se samo desava sa niskom vlagom. Probacu sledece god povaditi donja sita i dici one limove na gornje polozaje