grunt
Član
Жене твде да је нај бољи онај који нај више издржи...ако се разумемо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E, vidis sad je sasvim druga prica! Prvo nisi naveo da pored tvojih 125 kj imas usluge jos za 700 kj, tako da si sad jasniji i razumem potrebu za takvim kombajnom a i dalje tvrdim da je totalno neisplativo voziti Lexiona za povrsinu do 200 kj bez usluga osim u slucaju koji sam naveo da imas novca i da ne znas sta ces s njima!Dao sam zmaj 171 kao ulog od 25000
Pa kroz tri godine vratio Raci jos 55000
Skidamo godišnje 500-700 kj
Otplatio se sam
Ајде немој да претерујеш...Квалитет који ради једна рецимо Мега ништа није лошији од тог лексиона. па чак ни било који други бренд исте величине. Чак шта више и те меге могу много да ураде за један да...За 125кј и више него способна да спичи то за два три дана посла по култури...требали ти брже...Radi se o kvalitetu i brzini rada i mojim ledjima!!
Imam 125kj u gazdinstavu plus usluge.
Ne mnogo manje povrsine su ranije bile u pitanju sa zmajem sa razlikom da su ruke svaki drugi dan bile do ramena prljave a jaja mi se po zemlji vukla...
Само што је та МЕГА радила мање него ли Лексион....Za tu Megu iz 2000 i neke daćeš para koliko i za Lexiona pa ga .ebi onda.