Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si ovo slikao vidim na skoro svim masinama nalepnicu mog komsije "Mice" , ili je taj kod koga si slikao kupio tog Lexiona i onog Fendta kod Almexa ili si bio u nekom PIK-u koji drzi Almex , inace kombajn je ,vozio sam Lexiona 460,480 znaci guta za medalju.......Sutjescanin je napisao(la):Claas Lexion 560
DRAZEN92 je napisao(la):Ne znam dal ste culi ali Claas je izbacio novi model na trziste AVERO se zove.
Inace ima 4 slamotresa,200ks i ima APS sistem.. To vam je predbubanj i ima ucinak kao kombaj sa 5 slamotresa...
Cena u ALMEXU je 115 hiljada sa zitnim hederom....
Ja sam ga kupio pre mesec dana ,pa ako nekog intresuje nesto neka slobodno pita
Inace ja sam pre zadovoljan sa njim! Za moje potrebe i njive je i vise nego dovoljan.....
Pa zadovoljan je za sada samo izgledom a u radu........mims je napisao(la):DRAZEN92 je napisao(la):Ne znam dal ste culi ali Claas je izbacio novi model na trziste AVERO se zove.
Inace ima 4 slamotresa,200ks i ima APS sistem.. To vam je predbubanj i ima ucinak kao kombaj sa 5 slamotresa...
Cena u ALMEXU je 115 hiljada sa zitnim hederom....
Ja sam ga kupio pre mesec dana ,pa ako nekog intresuje nesto neka slobodno pita
Inace ja sam pre zadovoljan sa njim! Za moje potrebe i njive je i vise nego dovoljan.....
A šta si do sada kosio pa si zadovoljan?
gde vrsete,pod supom?DRAZEN92 je napisao(la):Ovo je vec 4. dan kako vrsemo jecam....
Ta jok ima sušač mase na hederu pa može da se radi i po kiši.
Auuu decko pa ti imas zuti karton zbog vredjanja kolega veci nego taj tvoj kombajn.DRAZEN92 je napisao(la):Koji ste vi kreteni......
Ako kod vas na drugom kraju Srbije ili Balkana pada kisa to ne znaci da i kod mene.....