frkani
Član
Ja montirao senzore one za auto parkiranje. Rade dobro dok ne uključim vršalicu a onda piište i kad ima nešto iza i kad nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje su svake od ovih mojih, od 8 krila svih 8 je pocepano tu gde je krilo savijeno tako da sad već mora zamena. Problem je samo da li pasuju ili ne, čovek iz Peki belta mi je garantovao da pasuju, kaže naručuje ih po kataloškom broju klasa i uzimaju mu ih masovno majstori iz Almexa. Ako laže on lažem i ja. Poručio sam ih, stiće u utorak pa ćemo videti šta je i kako je.
Koja je dimenzija gume? Pokusaj na ovom sajtu: https://www.coningdoo.co.rs/Jel zna neko gde ima da se kupi tocak za kolica hedera
Juce smo izvadili krila bitera, sad cekam da stignu nova iz Peki belta pa da vidimo da li se mogu montirati posto me dvojica iz komsiluka ubedjuju da nece moci i da cu morati uzeti u Almexu original... Evo ih stara, pocepana su bas mnogo...
[/URL][/IMG]![]()