Kod mene je prednja osovina 30mm a zadnja na 34mm.Izbacio sam limene podmetače i smanjio zazor a za sledeću sezonu idu novi ležajevi.Baća Mićo javi mi se kada budeš sledeći put uzimao nešto kod Peki Belta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel dižeš prednji deo u kukuruzu, okrećeš one kocke?Imam problem kod uvlačnog grla na Dominatoru 98Sl..Stavio sam nove lance.Novi lanci imaju gušče letve od starih i tu sam ubacio nove letve a ostalo su stare.Stavio nove plastike ispod na grlo one 3..U kukuruzu mi za par dana pojede srednju plastiku i pod kraj sezone mi lanac u sredini preskočili korak..Sada sam poravnao korak,ali mi se jako čuju lanci u radu,proizvode onaj teški zvuk lanca kao da je prenapet ali nije..Sa rukom se vrti normalno sve i ne zapinje nigde..
Pitanje dali je tko ima sličan problem i šta tu napravit i kako se pravilno zatežu ti lanci da ne budu ni previše ni premalo ?
Jel uzimao neko od vas u Axialu u Baji delove za kombajn, kakvi su sa cenom u odnosu na Almex? Moram menjati krila bitera na Dominatoru 108 Sl Maxi, svih 8 mi je pocepano (neki vise, neki manje) tu gde je lim savijen, plasim se da udjem u zetvu tako da ne napravim cirkus. U Almexu su oko 95-100.000 sa pdv, zvao da vidim ove sto rade malu privredu, tu je mnogo jeftinije al mi majstori kazu da nema sanse da ih ugradim jer nijedan ne pase. Sad ne znam sta da radim...
Jel si isprobao mozda kako rade kamere kada je uključena vršilica? Dal postoje smetnje zbog vibracija.Dok kiša pada raducka se po kući...
https://youtu.be/70MDJKAvsRo
![]()
![]()
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока