Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Odluka konacno pala tj danas kupljen Claas Dominator 85,heder za psenicu 3.6 m i adapter za kukuruz 4 reda sa tarupom,motor 130 konja,ulaz 130 cm, 5 slamotresa,ima sjecku..Kombajn je kupljen u Sloveniji, tako da narednih par dana ce biti organizovan dovoz itd, pa kad bude stigao bice slike..Kombajn je stvarno dobro ocuvan i odrzavan..
Komsija koji uvozi masine iz Slovenije mi nasao tamo par kombajna,pa sam ja bio tamo juce i danas da ih pregledam detaljno itd,pa je odluka pala na taj jer je bas dobro odrzavan,nista nije motano,vareno trulo itd..Nije tajna, 9 500 evra tako u kompletu sa adapterima, sjeckom itd..
Konacno cemo nositi hladnjak od kombajna na ciscenje i ako treba sace da se menja. Zvao sam 2 firme u Indjiji
1. Mansa-In
2. VAR MONT
Ako neko zna i ako je nosio hladnjak u neku od ove 2 firme,molio bi za savet.
Onda cu kod Manse. Cuo sam se sa njim,kaze prvo ga otvori i vidi da li su zapusene celije i proba da ih ocisti,ako ne moze,onda menja sace komplet.
Nadam se da su samo celije iznutra zapusene i da moze da se ocisti.
Odneo je brat hladnjak u Mansu,verovatno ce nam menjati komplet sace.
Kod nas je sace podeljeno na 2 dela,znaci kad se gleda u hladnjak kako stoji na kombajnu,sace je podeljeno vertikalno na levu i desnu stranu. Da li neko moze da pogleda na svom kombajnu kako je,posto se ljudi cude sto je iz 2 dela,da nije to vec menjano.