Claas

Najbrže rešenje sam video na J.D Wts.Podbubanj(korpa) je univerzalni.Grlo se ne skida jer ima poklopac iznad i mesta da se slon zavuče.10 blindi se zašrafi pneumatskim pištoljem dok kažeš keks.Ostalo se ništa ne dira.

Кејс бар ови нови имају уни корпе..тј. у две боје, црна кока иде напред и служи за рад пшенице и соје и црвена за кукуруз. Јенкији их ома обрну и тако раде све културе...једна замена места и то је то...

Na Claasu je jako lako zamenuti korpu,iz tri dela je i laka je,ko ima APS moze da radi i sa blindama i bez njih sve kulture,tako da nema potrebe sa montazom-demontazom,ako seces kuruze,usporis secku samo prebacis remenicu na sporiju.....Ma smesan posao.

00259a9379c33d055aa6822448f5a15a.jpg

f93a58043b66679e62f4258daf167ce6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam odusevljen sa Tucanom, kako radi. Jos meni je radio najmanji model 320 bez aps. Kako tek ide Lexion sa APS....

Original je ISO VG 68. Jednom sam ga našao i zamjenio. Kad sam ispustio ono originalno iz njega bilo mi žao da ga mjenjam jer je bilo pomalo žuto i čini mi se gušće. Ovo novo naspram njega kao voda. Ipak sam sipao novo. Tamo gdje sam kupovao rekli su da je isto HD 68 i ovo VG 68. Samo su oznake različite. Ja im puno nevjerujem ali nemam mnogo izbora. Ono što je važno je paziti na filter ulja ako ga mijenjaš. Uzmi samo original. Nemoj mjenjati dok ga ne nabaviš. Neznam šta u njemu ima ali i na njemu piše da treba staviti samo original. Neznam koji pogon imaš, LINDE ili SAUER ali znam da ih kod nas nema tko popraviti a novi su veoma skupi.

Nazad
Vrh