Claas

Jeste, od tog iz Rume je.

- - - - - - - - - -

Čovek iz sela mi nudio to uputstvo za 1500 din i ja budala ne uzmem jer računam kod tog iz Rume ću uzeti to namensko za Dominator 108 SL MAXI (nije mi rekao da to nije isto za obe verzije), kad ono isto to uputstvo što mi je i ovaj nudio samo 500 dinara skuplje... Isto pdf fajl odštampan i ukoričen, sve isto... Probao sam da ga iskopiram kad je stiglo ali onda se na slikama ne vidi gotovo ništa jer budu jako tamne...

Skines grlo. Nebi bilo zgoreg i dve sine sa bubnja. I trebalo bi da uz malo muke mogu izaci napred. Mi smo tako skidali na 66-ici.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Oni idu jedan preko drugog. Mozes sve skinuti. Pa sve vracati.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Samo lagano i malo strpljenja i ide ...

- - - - - - - - - -

72yfly.jpg

Jel ima neko od forumasa Claas Dominator 108 sl maxi a da je voljan da uslika tastere na komandnoj tabli? Hteo bi nesto da ga pitam u vezi toga...

Nemam taj kombajn ali sam imao 108 SL. Ako si na ovo mislio i ako je isto na Maxi mozda znam da ti pomognem.

au85rk.jpg

Hvala druze.
Da, na to sam mislio, ali nije isti raspored tastera i ne mogu da pronadjem gde mu je reverzer, a ne bi da cackam tako napamet. U toj knjizi od 108 sl ima to prikazano al ne mogu da vidim tu slicicu na tasteru jer se ne vidi jasno a nije isti raspored kao kod mene... Ako uopste kod mene ima taj reverzer...

Nazad
Vrh