milovan vrsac
Član
Da,da u Globoder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je trenutno cena nove pumpe?Zvao sam ih danas,treba da im posaljem moju u Ks,pa da probaju da izremontuju,ako ne onda nova
A gde imaju Parkerove. Meni ovaj iz Hidromehanike kaze da se remontuje ova moja,mada sam ja bio ubedjen da te pumpe ne mogu da se remontuju.
Dali si merio pritisak?Kod mene heder dize normalno,jedino sto sporo otvara levak i tezak je na volanu,pogotovo kad je pun bunker,ne mozes da nateras na prikolicu,mora pun gas,i tad je otezano.
A gde imaju Parkerove. Meni ovaj iz Hidromehanike kaze da se remontuje ova moja,mada sam ja bio ubedjen da te pumpe ne mogu da se remontuju.
2009 sam kupio kod njih za 88000 din.Imao sam tada ponude od drugih trgovaca za 1200 i 1400 evra ispali su ovi iz almeksa najpovoljniji.Ja sam takodje probao remont sve je ok dok se nezagreje ulje a kad se zagreje samo muke.nova je 115000 din. sa pdv-om. bas deru
Jesi li ga barem oprao i lepo izduvao?
2009 sam kupio kod njih za 88000 din.Imao sam tada ponude od drugih trgovaca za 1200 i 1400 evra ispali su ovi iz almeksa najpovoljniji.Ja sam takodje probao remont sve je ok dok se nezagreje ulje a kad se zagreje samo muke.