Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znate kad se trazi drugi motor, kad pobegne klipnjaca iz motora.
E to je to sto j..e nase koke a pet'o nije!
Ko je taj nesretnikKod mene nije bilo cadjavo po repu nazad od garezi nego sam skidao lonac zato sto je napukao var oko cevi i lonca i tu je zagaravio,kad sam to sredio odmah sam digao izlaznu cev da duva na gore iz bojazni ako nekad baci neku varnicu da je prvo dize gore a ne zbog cadjenja nazad,moj meca nepusi a cuo sam da dosta ljudi koji imaju perkinse imaju problema sa potrosnjom a samim tim dolazi i do garezi na repu,jedna 88 je prodana u mom kraju bas zbog toga a mislim da je se usrecio sa tim kombajnom neko od clanova foruma,necu da ga prozivam.....
Kakav je Krah doziveo perkins u relativno mladom kombajnu......[/QUOTEP)
Prso je blok i teran je tako pa su malo i karike upropascene nazalost....
Da očisti ili izvadi slamotres....
A mislio je švaba pa napravio model za srpsko tržište kada poteraju kombajn 10-12km/h kroz dobar usev pa da ne bi prosipali žito na sitima samo promenu geometriju kombajna
[/IMG]
Kakav je Krah doziveo perkins u relativno mladom kombajnu......[/QUOTEP)
Prso je blok i teran je tako pa su malo i karike upropascene nazalost....
Po ovom tvom postu ispada da vise zalis za karikama nego za blokom...??????
Izgleda da sam ja bio taj nesretnik .Jer sam istrgovao dominatora 88 iz dangerovog sela.Pusio je kao lokomotiva ali to je sad reseno.Posle remonta pumpe i dizni potrosnja sa eurodizelom oko 10 litara po lancu uz blagi dim,Lozak i d2 tu oko 6 litara pa do 8 sve zavisi od kvaliteta goriva sa takodje blagim dimljenjem i biodizel bez dima za nepoverovati potrosnja oko 6 litara po lancu.Sto je tako osetljiv na gorivo nije mi jasno.Ali mu lezi biodizel najboljeKo je taj nesretnik