Odg: CIGAJA (PANONSKA OVCA)
Kad su ovce u kuci samo kukuruz i to u klipu nek same gule i baliranu detelinu
majilovac je napisao(la):kolega cigaja nebih tvrdio niti ovo niti ona jer treba mi jos vremena da bi tacno reko sta i kako,sarole za sada i ako su bile na pasi mrkale se tako da na malom broju za sada ima to trece jagnjenje ali videcemo kako ce biti ove godine i sledece a kod teksela nazalost sezonsko jagnjenje pa bio na jasala ili na pasi ipak videcemo sta ce se desiti dalje,imali prinove kolega ili se ceka jos
kolega na malom broju pojedu uglavnom ono sto vec imas a nebi iskoristio u druge svrhe ali bavlijenije ovcarstvom ja razmislijam preko 100kom pa to isto sto imas malo pomnozi pa izracunaj proizvodniju de ti kukuruz 20din suncokret soja 40din pa ulozi u ovce i svedi racunicu mo meni bi minimalna cena od 300din kg i preko ostala neka zaradamajilovac je napisao(la):kolega cigaja nebih tvrdio niti ovo niti ona jer treba mi jos vremena da bi tacno reko sta i kako,sarole za sada i ako su bile na pasi mrkale se tako da na malom broju za sada ima to trece jagnjenje ali videcemo kako ce biti ove godine i sledece a kod teksela nazalost sezonsko jagnjenje pa bio na jasala ili na pasi ipak videcemo sta ce se desiti dalje,imali prinove kolega ili se ceka jos
Post je spojen: [time]1298557068[/time]
_________________________________________________Kad su ovce u kuci samo kukuruz i to u klipu nek same gule i baliranu detelinu