REMIKS ja sam video da neki ljudi malciraju dvorode sorte maline najcesce sa piljevinom,cini mi se da imas sliku i na forumu negde u temi radovi u malinjaku tako da verovatno nije problem sto se tice novih izdanaka,verovatno u tanjem sloju....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze sad sam video poruku ,ako mislis na sliku savijaca , slikam danas pa cu postaviti kad uhvatim malo brzi net ovde na selu za upload .. Inace te savijace je neko od kolega ovde objasnio kako pravi i postavljao slike , dobri su po meni ,jedina mana mora da se pazi na vrenski period koliko stoje ,evo ja sam zaboravio da ih skinem i hoce stablo da ih preraste ,tj.da se useca prilikom rastaKanački ajde stavi sliku da vidimo kako to izgleda?
Изгледа да смо гледали различите репортаже. Ово су биле медоносне пчеле а не солитарне јер су саће окачиле на капламу једне зграде и екипа се почастила медом после интервенције (нису их потровали).То су биле солитерне пчеле.
Dali neko zna ili ima ideju kako doći do vlasnika odredjenih zapuštenih parcela?Ne bih išao i raspitivao se po selu,našao sam brojeve na internetu al' kako pronaći te ljude vlasnike?
Pregovarao sam inače sa dvojcom za kupovinu manjih uredjenih njiva al' su obojca "zabacili na dubinjaka" i ne žuri im se ni' malo,tako da sam rešio da sam pronadjem ima tih zapuštenih njivica dosta.