Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to samo do kupovne moci eto ja sa novcima ne kuburim a tu vasu jagodu oprskanu sa svim i svacim ne bi kupio taman da je za dzaba dajete.Volim jagode al kad vidim cime se sve to truje ne kupujem je vise taman da je za lek.Ako mi se dusa uzeli jagoda posejacu kod sebe u basti pa sta rodi i opstane to cu i d ajedem a te trovane niposto.Najbolje ni jednu meni se smucila. cena samo pada, kupovna moc ravna nuli. ne pise se dobro za jagodu u blizoj buducnosti
Sto pre posadi tu svoju jagodu i zivi zdravo.Nije to samo do kupovne moci eto ja sa novcima ne kuburim a tu vasu jagodu oprskanu sa svim i svacim ne bi kupio taman da je za dzaba dajete.Volim jagode al kad vidim cime se sve to truje ne kupujem je vise taman da je za lek.Ako mi se dusa uzeli jagoda posejacu kod sebe u basti pa sta rodi i opstane to cu i d ajedem a te trovane niposto.
Nego sta nego cu da je posadim i bice ona najobicnija jagoda sitna i ukusna kakva i treba da bude a ne ove naduvane i bezukusne, Od tih prskanih i otrovanih mozda i ide beracima 15 dinara al posle ide i doktorima i farmaceutima a na kraju i popovima.Sto pre posadi tu svoju jagodu i zivi zdravo.
Jer ako se uzdas u neki zdrav uvoz iz eu, bangladesa ili neceg treceg - ispasces blesav, imaces manjak para i jos ces biti i dodatno otrovan.
Nasi proizvodjaci generalno prskaju manje od drugih - jagode su jeftine a hemija i sve ostalo skupo. Svako djubrenje je ovde kocka, jer ce se nozda isplatiti a mozda su i bacene pare.
I jos nesto, od svake kile domacih jagoda, 15din ide u ruke generalno najsiromasnijem delu srbije, beracima.
hm eto pravog odgovora.Ovamo svi pricate o zdravoj hrani, a kada vam ponudimo organsku ta vam skupa.... Ti druze onda posadi jabuku, krusku, tresnju i svo drugo voce i povrce jer se i to prska... a ne samo to nego kupi i kravu i svinju jer pijes ukislo mleko od nasih prijatelja iz evropske unije, koje ove nase patriote uvoze a mi od naseg ne znamo sta cemo. I jedes meso koje oni izbacuju jer im i kucici necu da jedu, zaledjeno pre deset godina... A to sto kazes da imas pare ne znaci da ih svi imaju, 80% nema...A oni koji imaju sada kupuju egzoticno voce i placaju 1 kg 1000 i vise dinara... Treba sve da vas je stid koji na taj nacin omalovazavate ljude koji ovo rade, bore se i reskiraju da bi dosli do prihoda.. Ako vec imas viska novca kupi sto kilograma odnesi u Knez Mihajlovu i reci da delis dzabe, razgrabice se za dva minuta cak ce se i pobiti oko nje..
Ja fala bogu imam svoje svinje a i kravu imam i voca a ako bog da bice i jagoda i sve to radim samo za sebe da imam zdravo da pojedem.Ne jedem uvozna a ni domaca mesa ni preradjevine .Sto se tice predloga da za svoje novce kupim vase jagode i sa njima da ranim ojebine po Beogradu e od ta posla nece biti nista, za te dzabalebarose samo motka preko ledja i saka preko usta jer je to sve sam go neradnik i olos koji je pobegao sa svojih imanja i ostavio ih u parlogu .Ovamo svi pricate o zdravoj hrani, a kada vam ponudimo organsku ta vam skupa.... Ti druze onda posadi jabuku, krusku, tresnju i svo drugo voce i povrce jer se i to prska... a ne samo to nego kupi i kravu i svinju jer pijes ukislo mleko od nasih prijatelja iz evropske unije, koje ove nase patriote uvoze a mi od naseg ne znamo sta cemo. I jedes meso koje oni izbacuju jer im i kucici necu da jedu, zaledjeno pre deset godina... A to sto kazes da imas pare ne znaci da ih svi imaju, 80% nema...A oni koji imaju sada kupuju egzoticno voce i placaju 1 kg 1000 i vise dinara... Treba sve da vas je stid koji na taj nacin omalovazavate ljude koji ovo rade, bore se i reskiraju da bi dosli do prihoda.. Ako vec imas viska novca kupi sto kilograma odnesi u Knez Mihajlovu i reci da delis dzabe, razgrabice se za dva minuta cak ce se i pobiti oko nje..
Читао сам негде статистика каже да је од свег воћа јагода у свету највише затрована хемикалијама или је негде у самом врху по том питању.Nije to samo do kupovne moci eto ja sa novcima ne kuburim a tu vasu jagodu oprskanu sa svim i svacim ne bi kupio taman da je za dzaba dajete.Volim jagode al kad vidim cime se sve to truje ne kupujem je vise taman da je za lek.Ako mi se dusa uzeli jagoda posejacu kod sebe u basti pa sta rodi i opstane to cu i d ajedem a te trovane niposto.
Izgleda Pavle da si ti u isto vreme ljut na sve i sva oko sebe, od vlasti do komsija i svih svojih sapatnika sunarodnika, a u isto vreme si izuzetno ubedjen da si samo ti u pravu. To je u srbiji vrlo cesta i vrlo opasna kombinacija - najpre za takve osobe i njihovu okolinu.Ja fala bogu imam svoje svinje a i kravu imam i voca a ako bog da bice i jagoda i sve to radim samo za sebe da imam zdravo da pojedem.Ne jedem uvozna a ni domaca mesa ni preradjevine .Sto se tice predloga da za svoje novce kupim vase jagode i sa njima da ranim ojebine po Beogradu e od ta posla nece biti nista, za te dzabalebarose samo motka preko ledja i saka preko usta jer je to sve sam go neradnik i olos koji je pobegao sa svojih imanja i ostavio ih u parlogu .
Oni neka jedu kerecu ranu i neka se truju sa otpadom jer bolje nisu ni zasluzili
Da sam baraba bio i da sam se kladio i kocko ne bih imao to sto sada imam.@ Pavle.
Vidi druze ovako, da mi skratimo pricu. Posto ti ovako javno prozivas i napadas (nicim izazvan) da ti kazem ja ovako...
Posto se vec hvalis kako imas para, ja te javno POZIVAM i PROZIVAM na opkladu:
Dodjes kod mene, uzmes uzorak sa kojeg god dela njive hoces i odnesemo na tehnoloski fakiltet na analizu. Ako se pokaze da nema niceg stetnog u mojoj jagodi, platis analizu i das mi 1000e na ime opklade (imas para ali necu vise da ti uzmem). Ako jagoda nije ispravna, ja platim analizu, platim tvoj put i izgubljeno vreme (ti reci koliko to kosta) i dam ti 1000e. Rezultat objavimo ovde na forumu da svi vide.
Prihvati opkladu ako mislis da smo mi trovaci, ili zacuti vise!
Послато са U8815 користећи Тапаток 2