Ništa od toga nije obrisano, sve je sada ovde u čet temi, jer mislim da je ipak neka vrsta diskusije ali u vidu četa
Što se tiče brisanja i sređivanja, Oktopod će da sredi ne brini, samo je potrebno vremena, ima jako velikih tema...
Dosta tema sam već spojio sa nekim postojećim jer same za sebe nisu imale smisao i imale su jako malo postova.
Neke viškove o prskanju, insektima i slično sada možete naći u temi "Bolesti, insekti, preparati..." koja se nekad zvala "čime ćete prskati...", pa je ta tema sada narasla i ljudi su nastavili da pišu u njoj.
Kompletno sam sredio temu "Trešnja" koja se nekad zvala "Trešnja - sorte i mišljenja" a polako ću kad stignem zaređati po ostalim, o bolestima koje nisu tipične samo za to voće prebacujem u temi Bolesti, o orezivanju prebacujem u Orezivanje, diskusije o novozasađenim voćnjacima idu u "Podizanje zasada..." i tako dalje.
Neke teme su velike, a način prebacivanja je naporan i spor pa zato do sada nisam sve sredio, ali polako, mora sada da se odradi, forum je u kritičnoj tačci kada će ili da se sredi ili preraste u džunglu, za sada pratim nove postove koje odmah prebacim ili brišem po potrebi a kažem kako stignem tako ću sve teme od početka