Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hteo bih reci
ovde nema sta da se procita i nauci
A ti, vidim, baš krotko nastupašsve se ovo svodi na prepucavanje,ogovaranje i svadjanje
Nije zgoreg ponoviti, lakše se pamtida sam znao da se ne mucim
A sad malo patetike.necu vam smetati kao sitan i mali pocetnik,
Na 112 strani ove teme sam postavio pitanje u vezi orezivanja i formiranja tek posadjenih sadnica lepotice,odgovor sam dobio od pere0507,mirka015,Strahinja KV,takodje je jos par clanova zanimala ista stvar,nadao sam se da cu naici na odgovore mnogih clanova koji su kao sto vidim ovde neki veliki strucnjaci u sferi vocarstva i ponajvise sljivarstva.Danas sam imao dva rezaca iz Boleca dosli ljudi na moj poziv i lepo su mi sve objasnili a to ovde nisam procitao,naravno prvo sam obisao vocnjake koje su oni rezali i odrzavali i jako su trazeni.Hteo bih reci da ovde nema sta da se procita i nauci i da vecina clanova koja su ovde na visokom nivou u ovoj oblasti nemaju pojma,sve se ovo svodi na prepucavanje,ogovaranje i svadjanje.Zao mi je sto moram ovo da napisem jer ni ja nisam savrsen,prilicno sam aljkav po prirodi ali ako nesto neznam nezelim da se pravim pametan na forumu kad sam u svom selu stucnjak na zadnjem mestu.
Zahvalio bih se pomenutim clanovima na pomoci kao i Oktopodu na pomoci oko krosnje sljive.