panonac
Prijatelj Foruma
Nađe se moj drugar danas u blizini Mitrosa. Odvezao nekog u taj kraj i treba da sačeka 15-ak minuta, pa natrag u grad. Da prekrati vreme, a spadalo neviđeno, izađe iz auta i priđe portiru:
'Dobar dan, da Vas pitam, imam 20 svinja, hteo bih da isporučim, kome ovde u firmi da se obratim?'
Portir prvo začuđeno gleda u pridošlicu, pa unezvereno levo-desno, a onda stavlja ruku preko usta, zbog kamera, i šapatom kaže:
'Brate, šta je tebi, ja sam ovde sam, nikog nema, sve je prazno.'.
-Kako nema nikog, ja gled'o na televiziji, Vučić se rukuje sa mesarima, traka klizi puna mesa?
- Brate, al' si glup, sve su to doneli za taj dan, za slikanje. Doveli mesare iz Agropapuka, u kutijama meso, a posle sve odneli...
'Ajde? To premijer da radi, da obmanjuje narod? Ma neeee...
Nije onako kako nam se čini - daleko je gore!
'Dobar dan, da Vas pitam, imam 20 svinja, hteo bih da isporučim, kome ovde u firmi da se obratim?'
Portir prvo začuđeno gleda u pridošlicu, pa unezvereno levo-desno, a onda stavlja ruku preko usta, zbog kamera, i šapatom kaže:
'Brate, šta je tebi, ja sam ovde sam, nikog nema, sve je prazno.'.
-Kako nema nikog, ja gled'o na televiziji, Vučić se rukuje sa mesarima, traka klizi puna mesa?
- Brate, al' si glup, sve su to doneli za taj dan, za slikanje. Doveli mesare iz Agropapuka, u kutijama meso, a posle sve odneli...
'Ajde? To premijer da radi, da obmanjuje narod? Ma neeee...
Nije onako kako nam se čini - daleko je gore!