Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa,jel moguce da to sad ne mozes da overis u sudu?Ja sam ozbiljno hteo da udjem u pricu, da reg polj gazdinstvo uzmem namenski kredit da uzmem umaticeno stado i da krenem.. i kad sam otisao tamo uslovi su bili sledeci.. 1 ha na teritoriji Srbije da se vodi na tvoje ime,da nisi stalno zaposlen i da samo zemljiste gde planiras da otvoris gazdinstvvo(plac, salas, vikendica) bude zabelezena u katastru ili da je u zakupu i da je taj ugovor overen u sudu .. I ja nsiam ispunio taj zadnji uslov jel mi je ta lokacija gde sam hteo to da otvorim u zakupu od drzave na 99 godina i nije overena u sudu.. Smorio sam se !
Istina ili zezancija?
Jednom prilikom sam radio na bausteli u nekom selu i zena imala par ovaca i jednog ovna.
a taj nije nikog volio,u vlasnike se zaletovo ko lud oni uvjek imali lopatu kraj sebe.
i onda je jedan od ekipe reko njima da se ovnovima nakon godinu dana u rog im ude neki crv i zato postanu ljuti i moraju udarati glavom u nesto.
meni to lici na zezanciju vise,jel tko cuo ista takvo slicno?