Sava21
Član
Ti daj sve od sebe da ocistis,ako koje i prodje verovatno nije strasno,kod mene ima dosta golubova,i bas lete oko ovcarnika,ali nikad nisam video da ovca pojede pero.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel bilo problema pri stavljanju,jesu se trzali,bacali i grizli za rep?ja danas postavio gumice na poslednja 3 jagnjeta , rodjeni 26-7 malko sam zakasnio
Drugar i ja radim kao i ti ali u mene sami pocnu da ulaze vec sa nekoliko dana, u pocetku verovatno da bih se sklonili od ovaca tj. od guzve, tu odmaraju i spavaju i tako naviknu na tu prostoriju gde ih hranim, za neko vreme i projedu i bude sve ok.Sve hocu da pitam pa zaboravim. Jagnjad posle 20 dana neodvajm od majki pa da ih pustam na podoj nisam u mogucnosti nego imaju pregradu u koju ulaze da jedu po volji e tu nastaje problem nikako nemogu da ih navadim da ulaze da jedu zatvaram ih po nekoliko dana al nece sami da udju tek pocnu posle mesecipo dana ovce jesu mlecne ali bi morali pre poceti da jedu. Pa me zanima kako ostali resavaju ovaj problem ako ga uopste imaju.
klikni na ovo koso I sto ti je ponudjeno u opcijama za brz odgovor izmedju B i podvuceno U.ja sam svoje jagnjice par puta ubacio u boks za njih i onda su sami ulazili unutra.sad cim se pojavim sa kanticom trce kao blesavi u boks. ova kosa slova sto su se pojavila nisu moja krivica. drzim cerkicu u krilu, 11 mjeseci ima i nesto pritisnu na tastaturi i vidi sad slova. a ne znam vratiti na "normalu"
ma nista , sve normalno . Cuosam da jarici oce da prave ludorije kad imse stavlja gumicajel bilo problema pri stavljanju,jesu se trzali,bacali i grizli za rep?