Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne,ne Rajkane,nego covek trazi Mravinjake da bi obezbedio hranu za predstojecu turu meleza,kazu od senenki idu skabo,ali od mrava,STRAS BOZE.:haha:

fp1bu8.jpg

Pobednik ovogodisnje medjunarodne izlozbe u francuskoj. Inace prodat u prvim casovima smotre. Kupac anoniman

Ne znam sta je gore dal' crvic ili pletaca igla?:haha:

---------- Poruka napisana u 21:54 ---------- Prethodna poruka je at 21:52 ----------

Rajko,dzaba se pravis anoniman!:haha:Morao sam.

jel ima papire

---------- Poruka napisana u 22:01 ---------- Prethodna poruka je at 21:58 ----------

34fofuf.jpg

ova rasa je jos bolje ima sitniju kost i mesnatija je:haha:prednost ima sto je nemoras guliti malo je opalis brenerom i ko lutka dobra

a zubi na djeda

---------- Poruka napisana u 22:08 ---------- Prethodna poruka je at 22:07 ----------

Sika bari nesto drugo komcinska crve za dorucaj jede zena zudi za poskocima

293fy9t.jpg

CRVIC VREME ZA BUDJENJE ZNAM DA JE KOMSINCA ZELJNA

---------- Poruka napisana u 22:15 ---------- Prethodna poruka je at 22:14 ----------

VALA VI KO KOKOSKE
ode nam Rajkan

Ccc ti petrovo rece da ces stati na moju stanu kad ono potkupili te ovi prevaranti. :sjasi:

Opleo sam ja to deki nemas frke. :haha:

ma nisam ja preso vec se ti utiso u pozadini pa ja udarnicki moram te razbudit da mi ne zaspis na strazi sacemo mi Dekiju zacerat kad je sam ima da ga oborimo
:ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 22:27 ---------- Prethodna poruka je at 22:25 ----------

na istoj nego sta

---------- Poruka napisana u 22:37 ---------- Prethodna poruka je at 22:27 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=iXCPZnFZ-qw jedna za sve nek se malo razbude

Da se nadovežem na temu o miloradu i rambu. Deki moji ovnovi su u čistoj rasi. Pošto vidim da se daju imena rešio sam da i ja imenujem svoje ovnove. Od danas se zovu branko1 branko 2 i treći nikša. Imena sam pisao malim slovima jer se radi o ovnovima a ne o odgajivačima. Nadam se da se odgajivači od kojih sam nabavio ova grla neće naći uvređeni. Ovaj branko1 treba da ima oko 120kg. Međutim nikša je favorit jer je veoma aktivan i to prelazi granice pristojnosti. Dali to ima veze sa bivšim gazdom neznam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh