Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci nema w i on to zna
a ko ce ako nece romanov

---------- Poruka napisana u 20:58 ---------- Prethodna poruka je at 20:58 ----------

cekaj koga sad Tesla jel Sika to
Tesla to je onaj mali valjevac buduci u najmanju ruku doktor nauka tako da se nemojte igrati sa njim ako vam bude trebao rogonja za veselje.

2070
11rggmo.jpg

ipak SJENICKA

Dobro vece(Milka Canic:haha:)
A Deki ovo za Miladina je koma :haha::haha::haha: gde samo izvlacis ove slike i kako se setis, a i Rajkan je pogodio sa komentarom, ovo za unuce :haha: Znao sam da ce tema chat biti pravi pogodak.
Oranje je sada malo usporilo, pada kisa pa se pise seminarski samo sto ja nemam komsinicu kao Sika, pa bih bilo kolegijalno ako ima neku komsinicu viska za pisanje seminarskog neka je posalje brzom postom ja placam postarinu :haha:

8ze49x.jpg

Nemoj nista da se smejes obecao si mi da ce biti gotov do nove godine jagnje mi se ovce covece. Necu da ih grejem na struju hocu na bukvu na plemenito drvo. Jak si mi ti majstor dogodine odoh u Alfa Plam direktno.

pisem seminaske zadace pismene po povoljnoj cjeni sve zavisi od robe koja se nudi iskljucivo zenskim od 18-25 godina
Sika konkretno jesil ti komsincu streso crvom il je ipak pobjego

joj Sika laznjak si znaci komsinca te sriktala i zeznula za gumenka:haha:da mi je vidjet kako ona izgleda kad je nemers otrest ko nas Deki muskarcina

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh