Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

. U celosti potpisujem gore navedeno! Zato Bato uči i samo uči. Čitaj naprimer šta je pisao Bosnian, Tar, Brundalo, Zemun, Velimir i Vlada Miladinović da naučiš nešto korisno o ovcama. Mogao bi poneki čas dopunske nastave da uzmeš kod onog Mirka iy Požege. Da ne dođeš recimo u zabludu da plodnost ovaca zavisi od ishrane 90% ili tona sena po ovci čisto za mezetluk da čačkaju zube. Ja još uvek učim o ovcama iako se petljam snjima duže nego što ti imaš godina.Stvarno smo cudan narod. Uvek omalovazavamo tudji rad i trud, a i uspeh iako sami nista nismo postigli. Cena ide shodno kvalitetu. Neko maglu ne moze da proda za 100 eura, a ko ima kvalitet prodaje za mnogo vece pare. Sta reci neko zna znanje a neko po forumu pisanje i nista drugo.
. U celosti potpisujem gore navedeno! Zato Bato uči i samo uči. Čitaj naprimer šta je pisao Bosnian, Tar, Brundalo, Zemun, Velimir i Vlada Miladinović da naučiš nešto korisno o ovcama. Mogao bi poneki čas dopunske nastave da uzmeš kod onog Mirka iy Požege. Da ne dođeš recimo u zabludu da plodnost ovaca zavisi od ishrane 90% ili tona sena po ovci čisto za mezetluk da čačkaju zube. Ja još uvek učim o ovcama iako se petljam snjima duže nego što ti imaš godina.

Pa nam ne ides na zivce! Dok je ovaj sa pocetka teksta bas "fino" znao da skace po zivcima! Kod njega je crno uvijek bijelo i da ga je*es tako je!
Mirko, a i svi momci u zdravlje!

Miljko nikog nije uslovio da mora kupiti jagnje kod njega! Svako svoju "robu" cjeni i ima pravo da odredi cjenu koliku zeli! A na nama je da odlucimo hocemo li kupiti ili ne! A sad da malo stanemo na loptu! Jer ovaj forum sa izgubljenim bilo kojim clanom ne moze vise biti isti! Meni ste momci mnogo pomogli i svima vam mnogo hvala! Zato hajde da nastavimo da se druzimo i da ne bude bezveze (negativnih) prepucavanja! Svi zivi i zdravi bili, da nam se stada sire i da sa njima sire i novcanici!