sarbanac
Banned
Još ova poruka i završavam. Bato očigledno neznaš šta pričaš. Šta pominješ Dejana i Rajka oni nisu iz ove priče. Dejan je moj zemljak a Rajka lično poznajem. Tako da nemoraš njih mešati. Sad miljković. Ja nesumnjam u tvoje dobre namere da unaprediš srpsko ovčarstvo al si se malo zaneo pa si više puta sam sebe doveo u ćor sokak te se zaplitao kao pile u kučine. Kad ti ljudi ukažu na neke kontradiktornosti ti se onda ljutiš kao dete pa nećeš da se igraš. Forum je mesto za razmenu iskustava ali i mesto koje ljudi vešto koriste za marketing. Neznam šta si ti to epohalno od struke izneo na forum osim slika nabildovanih ovaca. Sve je u fazonu niko ništa nezna osim tebe i nijedna rasa nevalja izuzev one koju ti držiš. Kad se povede priča o isplativosti tad se filuju odgovori. Te to ne košta toliko kad ja proizvedem pa nejedu puno itd... Ja lično nemam ništa protiv bilo koga i nemojte nastupati tako bahato prema meni bez razloga. Zašto je tajna reći koliko košta jagnje?(oko toga je počelo). Što se mene tiče ova rasprava nevodi nikud i predlažem da se prekine ako nećete izvolte dalje.