Hvala puno na dobrodoslici. Mi se poljoprivredom vecom do sad nismo bavili. Prosle godine se vratili u selo. Imali smo nesto malo baste i kukuruza za svoje potrebe. Sad spremamo njive i livade. Zito smo, naravno posejali jesenas. Sad jos cekamo da malo otopli nocu i da zavrsimo objekat (stalu) za koze i svinjac za svinje, pa ako Bog da, na prolece kupujemo par koza i da vidimo kako cemo dalje.
neka je sa srecom, i mi smo u okolini pirota, inace u nasoj okolini ima za nabavku i pirotske bele i alpine.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Da ja zivim u Pirotu ne bih isao ni na jednu farmu,vi u Pirotu imate najbolju mlekarsku skolu i majstore sa iskustvom,raspitajte se mozda postoji mogucnost nekog kursa,..siguran sam da ce vam izaci u susret
- - - - - - - - - -
mlekarska skola organizuje prakticnu i teorisku nastavu, i troskove iste snosi opstina, na istoj sam bila i imalo se sta nauciti, no videti farmu i popricati s nekim koga jedu zmije al i greje sunce godinama nije isto sto i pricati s profesorima u skoli kojima drzava placa mleko da se ucenici s njim igraju. Da se razumemo ne mislim nista lose ima tu vrsnih strucnjaka, al njih srce ne boli kad propadne litar il sto mleka i kad vime popuca ili se pojave cvorici, za taj osecas saradnje, solidarnosti i razmene iskustva se ipak mora van mlekare i kod iskusnih kolega.