miladinovic
Banned
koliko ja vidim po vimenu cini mi se da je ovca povratila mleko...uradi eksperiment,odvoj jagnje uvece a ujutru kad ga pustis vidi sisa li, i miruje li ovca dok sisa...tako ces znati sta je fora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve vise nas forumasi izbegavaju,jedini krivci smo mi sami.
A da li da ju onda opet izmuzam do pola, tj da ju zasusujem? Ne vjerujem da ce joj se toliko mlijeko samo izgubiti. Sinoc sam joj pregledao stomak i nista nisam osjetio pod rukom. Tako da da sam siguran 95 % da je samo povratiloa mlijeko, ali prbacu i to sa jagnjetom.koliko ja vidim po vimenu cini mi se da je ovca povratila mleko...uradi eksperiment,odvoj jagnje uvece a ujutru kad ga pustis vidi sisa li, i miruje li ovca dok sisa...tako ces znati sta je fora
Pa jel kaslju sve? Probaj sa drugim inekcijama, tj drugim lijekom. Nemoj ih odmah klati, pokusaj ih izlijeciti. Ja imam jednu ovcu koja od kad sam ju kupio kaslje. Povremeno. A desi se i da prilikom kasljanja bas glasno prdne! Dobijala je inekcije, antiparazitike ali opet isto.pozdrav svima moje koze jako kaslju dobile su injekcije i sve al opet ja rijesi da ih pokoljem pa vase misljenje
obavestite nas kad molba bude rešena.Molbe prinete k znanju i biće (i ovaj put) prosleđene gde treba.
pozdrav svima moje koze jako kaslju dobile su injekcije i sve al opet ja rijesi da ih pokoljem pa vase misljenje