Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Privredne komore su interesne, poslovno-stručne i neprofitne organizacije privrednih subjekata koje povezuje zajednički poslovni interes, u cilju usklađivanja i zastupanja interesa članova i podsticanja privrednih aktivnosti.
Ja samo zelim UREDJENO drustvo,zar je to mnogo???
Pričam o državnom univerzitetu, recimo o Beogradskom.
Njegov osnivač je država, on je državna institucija, privredna komora to nije.
Nju ne osniva država nego privrednici.
Evo ti tačke zakona, kad već sam ne umeš da je nađeš nego se sramotiš ovde
Nažalost krivo...
Ne manje od 15 hektara !!!
Sve manje je verovatni gubitak.
))Jel ti to najbolji prijatelj ne komunista vec komunjara?
Predlozi i neko vino uz ovo..jel si cestiti srpski domacin il nisi..A ti uđi u najbliži dragstor pa vidi koliko je sireva, pršuta i mesnih narezaka i po kojim cenama.
Medjusobni odnosi bi morali da se urede na takav nacin da proizvodjaci imaju odredjeni nacin kontrole same hladnjace i njenog poslovanja.#1695
znaci i ja se borim protiv multinacionalnih kompanija
Tc... ti "predaješ" sirovinu...
Ja prodajem gotov proizvod, viši stepen obrade, dodata vrednost...
To sam i planirao, evo cim mi stignu pare sto mi poslala tetka iz Kanade postajem i ja hladnjacarski mogul.@Srb1n
Ako zelite neki drugaciji odnos, partnerski ili kao manjinski vlasnici, akcionari e onda morate to da platite i moze, siguran sam da bi se nasla hladnjaca koja bi prihvatila proizvodjace kao manjinske vlasnike. Vi sve zelite i ocekujete a nista ne dajete, samo trazite da uzmete... Drugi da finansira repromaterijal, drugi da otkupi i proda a vi da proizvede tj da budete u onom delu gde su neophodna najmanja ulaganja... Ulozite vise i dobicete vise, udruzite se i bice sami vlasnici svoje zadruge/hladnjace...