@Srb1n
Sta ste napisali nedavno ovo je moja.... ka tebi. Pa zasto se sada opet javljate? Kada treba nekoga vredjati onda nista ne vazi??? Zadnjim postom niste samo mene uvredili nego i sve ostale proizvodjace.
Ovo mu dodje kao ona scena iz "Kuma".."Taman pomislim da sam izasao a oni me povuku nazad"..
Evo sta si ti pisao nekad pa te to nije sprecavalo da repliciras na svaki post..
@Srb1n
Ne vredi sa Vama polemisati
Ja sam se tokom studija svojih bavio nekim skroz drugim poslom i tada sam uporedo sa tim poslom slucajno usao u svet malinarstva i izvoza. Ne vidim zasto omalovazavate ljude koji se bave malinarstvom? Zadnjim postom ste pokazali ko ste i sta ste, to najbolje govori o vasoj kulturi. Jer po vama svi su qu... Koji se bave proizvodnjom malina... Nadam se da ce druge kolege malinari znati da vam se zahvale na ovim lepim recima.
Kada sam poceo da radim zapostavio sam svoje formalno obrazovanje iako sam tada studirao, ali sam uporedo nastavio da radim na sebi da ucim jezike, da pratim razne sajmove i seminare u zemlji i inostranstvu, koristio sam svaku priliku da ucim od boljih i iskusnijih od sebe Ali da bi se to postiglo trebalo je 10+ godina rada..
Ovo sto si napisao je samo da ti pokazem kontradiktornosti u izjavama pa ako neko hoce da bude dobar lazov mora da ima i dobro pamcenje i da zna kad je sta pisao.
Sto se drugog dela posta tice sad cemo i to da rasclanimo.
Prvo, ja tebe ne smatram proizvodjacem i to sto si postavio dve slike gde se vidi 10-ak m/d dokazuje jedino koliko si neozbiljan ako si mislio da ce iko zbog toga da ti poveruje da si u proizvodnji.
Drugo, cime sam te ja uvredio?
Sta od onoga sto sam napisao nije tacno?
Gde si rodjen?
Odakle su ti roditelji?
Jesi li ozenjen?
Sta si zavrsio od skole?
A evo pokazacu ti ponovo iz tvog posta koliko je prazna prica koju pokusavas da prodas.
Ovo si napisao "Ja sam se tokom studija svojih bavio nekim skroz drugim poslom i tada sam uporedo sa tim poslom slucajno usao u svet malinarstva i izvoza."
E sad da analiziramo to sto si napisao..
Da neko prekine studije da bi se bavio nekim skroz drugim poslom mogu da razumem AKO taj drugi posao garantuje bolju perspektivu od zapocetih studija.
Ali ako neko ko radi dobar i perspektivan posao, zbog koga je vredelo prekinuti studije, nije zadovoljan tim poslom nego ode da radi u nadnici da bere i okopava maline pa odatle ode da fizikalise u hladnjaci, da nosi gajbice, radi na utovaru-istovaru, vozi viljuskar..itd..znaju svi sta si o sebi pisao..onda se postavlja pitanje sta si ti covece upisao da studiras i koji si to "dobar i perspektivan posao" radio kad ti je bilo isplativije da se 10 godina lomatas po tudjim njivama i fizikalises u hladnjaci?
Samo jos jedna @pp-prazna prica u nizu.