Kontaktirajte nekoga iz vaše PSS, ljudi će vam pomoći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas se čeka 1 dan za papire iz trezora.Kod veterinara odmah dobiješ.Procedura uopste nije komplikovana sve sam zavrsio za sat ,u upravi za trezor su obavesteni sta treba da izdaju , u nadleznoj vet.stanici takodje ,vase je samo da se pojavite i kazete sta vam treba.
Kao što sam i naveo našli su razlog da nas odbiju.Navodno nismo ostvarili premiju,tj.ne ide na naše ime jer predajemo na otkupno mesto.Znači da će dobiti samo ko otkupljuje a mi ostali izvisili.Sa 4.500l mleka mesečno su nas odbili a kvota je 3000l za kvartal.Nije problem.Preživećemo mi i bez njihove milostinje ali takvo sitničarenje.Inače redovno dobijamo premiju.To se lako da proveriti.Ne da su komplikovani,para im nema.
Potvrda o članovima gazdinstva je najbitnija a to su uveli jer znaju da to nismo menjali od početka i da nekog nismo izbrisali ili dodali.Odmah jedan od razloga da te eliminišu.
Potvrda o vrsti i broju životinjarvo,to će izdati veterinarska stanica a drugo,šta će im teladi i junad kad njima ne sleduje.
Nećeš.Tako oni funkcionišu.Samo čekaju caku da te eliminišu.Tek onda ja necu da dobijem nista, posto ne predajem mleko.
Imao sam takvih slucajeva. Nekad se moralo direktno u traheju ubrizgavati inekcija i opet nista nje vredelo. Bilo je da padne i ugine ispred veterinara, da ne verujes. Uvek je bilo gde ima, ima i stete, ali da je steta jeste i to velika.Lepo mi rece jedan drugar niko se jos nije obogatio hraneci stoku osim klanicara.
Juce crkne najvece tele,upala pluca i za 4 dana gotov. Ovo jos nisam video da ne reaguje ni na jedan lek.
Danas slicna situacija sa ovim sto je bio pored njega.... videcemo da li ce ga veterinar povratiti.
Nismo,samo antibiotike (inekcije)Dobrinčan jel ste davali i infuziju? To je bitna stvar. Gozovo je sigurno da su kombinovano virusi i bakterije, a moguce i mikoplazme, pa onda nešto deluje a nešto i bema dejstva lekova.
Danas su dobili vakcine...Da li si vakciniso Telad od gripa
Kakvi su simptomi visoka temperatura ili otezano disanje edem