SAMA
Moderator
Bravo za odbojkase,a za panj.Njima treba da se gase ,a ne da se pale.Kada se stari panj zapali naj bolja vatra. Nego BRAVO za nase momke, odbojkase prvake Evrope.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo za odbojkase,a za panj.Njima treba da se gase ,a ne da se pale.Kada se stari panj zapali naj bolja vatra. Nego BRAVO za nase momke, odbojkase prvake Evrope.![]()
Još ću pored vas i ja zapatiti živinu, iako sam više za jagnjetinu...![]()
Svinja od 120 kila ima 96 kg polutke, od toga 24 kg su dve zadnje šunke a gde su još karmonadle plećke vrat ..?A sta bi ti falilo da si othranio 5 curaka. Neka su od toga 3 curana po 22 kg uredjeno i dve curke po 12 kg uredjeno, pisem prosek. To je ukupno 90 kg uredjene curetine, a svinja od 120 kg daje 33 kg uredjenog. O razlici u kvalitetu mesa, higijeni u ishrani (prljavstina od svinja, a od curaka), smradu u dvoristu..... da i ne govorimo. Siguran sam da za ishranu 5 curaka ne treba puno vise novaca nego za troje svinja, a kilaza dobijenog mesa je skoro ista.![]()
Svinja od 120 kila ima 96 kg polutke, od toga 24 kg su dve zadnje šunke a gde su još karmonadle plećke vrat ..?
Da da ,al bez uvijanja u slaninicuTo je za nas mladje.
![]()