Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svakom je svoja muka najveca.Tebi je sigurno vise stalo do tvog jednog nego do mojih 1000.A tudja ruka svrab ne cese.Isto vazi i za suzu.Nek je nama Bog u pomoci.Uz puno rada,ulaganja i odricanja ostaje jos samo da dobijete ili nedaj Boze izgubite na lutriji zvanoj trziste.Svidelo se to nekom ili ne,ali to je realnost zivinarstva danasnje Srbije.Evo do skora price sa jajima.Od ekstra profita do ekstra propasti.::samo bes::
Sto je najgore tako je i u mnogim drugim oblastima,ali ajde de ovdi:osmeh: se prica o ZIVINARSTVU.:ppozdrav:

Ajde de Dule,ko da se ne znamo,a u stvari se ne znamo,a ko da se znamo sto godina.:osmeh::sta:.Bitno je da se razumemo.Da smo mi zivi i zdravi i naravno nasa deca.Kad smo kod dece ja sutra krstim ovog mog saranitelja.:ppozdrav:

Hvala druze.Sutra nam je 12 GODINA zajednickog zivota ili ti braka,pa resismo da malog krstimo.Ima 4 meseca,jos mi je rano da provalim dali ima talenat za fudbal,ali ako bude na oca,bice obican pilicar.:haha:I to je neka vrsta sporta.Ima uspona i padova.:ppozdrav:

Hvala drugari.Evo me preziveh.Jedna mala ispravka.:osmeh: Nije 12 godina braka,nego 11.Meni se nesto oduzilo.:haha:Inace proslo sve kako valja.Bilo veselo,malom bilo zanimljivo.Nije zaplakao kako to deca znaju.:ppozdrav:

Dobar dan. Vazno je druze da je sve proslo u redu i kako treba, a uciteljici da kazes da ti vrati pare, posto te nije naucila dobro da racunas.:haha:

Odlučio sam da ga ukinem, mnogo mi je 20e mesečno, pre sam dosta radio knjiga i novina pa je bilo opravdano, sad je mnogo stvarno, jedino da vidim sa nekim od komšija pa da wirelles podelimo na dva dela.

Ajde ako nemamo para za kafanu i putovanja pa za taj net nekako zaradim -natežem se ali nekako ga uplatim majku mu.Dobro jutro svima

Mi stalno pricamo da zaostajemo za jevropom 70 i kusur godina,al nikako s tim da se pomirimo.:osmeh: Pa vratimo se toliko godina unazad.Bez interneta,struje,fiksnog i mobilnog telefona,kablovske,automobila,gasa,itd itd.Pa nama bi od minimalca ostajalo para.:haha:
E sad sto se mi koprcamo i tezimo,sto je ljudski da zivimo u 21 veku,pa nailazimo na problem racuna.E da je internet jedini racun,gde bi nam bio kraj.Zivimo nazovi luksuzno,ali nam se taj luksuz obije o glavu u vidu stresa i svakodnevne jurnjave za prokletim novcem.Nasi dedovi su ziveli bez svog tog luksuza,ali mnogo manje stresno i druzili se sa komsijama i prijateljima.Ovo sad komsiji saljes mail.Pa sami smo krivi.

Pozdrav,dali sme da se stavi trinje ispod malih pilica kao prostirka?Ja sam hteo da stavim a ovi moji kazu da ce je pilici kljucati i sjebati digestivni trakt,pa me zanima vase misljenje?Pozdrav za sve a poseban za Duska i za clana SAMA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh