Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mantese politike.Mi nagrabusismo svakako.Evro ripa,sojina sacma ide na 70,a kupovna moc ravna nuli.Ubice nas neko za jednu kokosku,da ne crkne od gladi.Uzas.:zli:::jako_besan::::samo bes::

Molim clanove da politiku ostave za neki drugi forum. Po pravilniku foruma politika je zabranjena. Ovaj put ce proci ovako, sledeci put idu kazne..

---------- Poruka napisana u 18:50 ---------- Prethodna poruka je at 18:45 ----------

Dobar dan narode. Ovde bio poceo da duva negi gadan vetar. Sada pred noc se smirilo, ali opalice kisa tokom noci garant.

@SAMA
Kako bre covece na 70, jel to sa porezom ili bez njega? Hajde kazi da se zezas, nemoj mi kvariti dan.

Pa o tome i pričam.Čim zavisimo od nafte a naftom zna se ko upravlja i u šta je sve nafta umešana od obrade zemlje đubra pa dok ne staviš to što si proizveo u usta.Zapitajte se malo kuda to vodi dali mi radimo za nas ili za naftne kompanije i drzavu.Mi se školujemo da bi preziveli u ovako ustrojenom svetu,a bušmani se rode i zive.I mi i oni zivimo što je poenta da se prezivi i kod njih i kod nas.

Pa znam ja sam melenački zet,volim vojvodinu od malena volim zemlju ali nisam imao sreće da je i dobijem u miraz :haha:

A pre 100 godina nije bila u parlogu iako nije bilo nafte traktora i mehanizacije

E sad nam je jasno koliko volis Vojvodinu.:osmeh: Pa ko jos voli zenin rodni kraj.Mozda i proklinjes kad si tamo krocio.:haha: Sala naravno pozdrav za suprugu :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh